IDEI DE CADOURI PENTRU CRACIUN 2020

Am inceput pregatirile pentru poate cea mai frumoasa sarbatoare din an. Ca de fiecare data, va venim in ajutor cu idei de cadouri pentru cei dragi, familie, prieteni sau pentru partenerii de afaceri, angajati sau colaboratori.


Idei de decor pentru masa de Paste, de la designerii Rosenthal si Villeroy & Boch
Se apropie Pastele si odata cu el simtim din nou nevoia sa aranjam cat mai special spatiul in care locuim si mai ales masa de sarbatoare.
Read More

Idei de Cadouri pentru Craciun 2019

E noiembrie si am inceput pregatirile pentru poate cea mai frumoasa sarbatoare din an. Ca de fiecare data, va venim in ajutor cu idei de cadouri pentru cei dragi, familie, prieteni sau pentru partenerii de afaceri, angajati sau colaboratori. 


Read More

Cadouri pentru nunta exclusiviste
Suntem in plin sezon de nunti si multi viitori invitati se intreaba care ar fi cadoul cel mai potrivit pentru nunta sau cununia civila a celor mai buni prieteni. De aici ne-a venit ideea de a va prezenta cele mai cerute cadouri de nunta la noi, la My House dar si trendurile internationale in materie de astfel de cadouri.
Read More

Idei de decor pentru masa de Paste, de la Villeroy & Boch
Ca in fiecare an, designerii Villeroy & Boch vin cu noi sugestii de aranjare a mesei de Sarbatoare. Pentru 2019, casa germana va propune un decor cat mai apropiat de natura.
Read More

Noile colectii de Cadouri pentru Paste de la Rosenthal
Ca in fiecare an, decoratiunile si accesoriile pentru masa, din portelan fin Rosenthal, aduc bucurie si buna-dispozitie .
Read More
Sorteaza dupa:
Arata:
Loading...