Idei de Cadouri pentru Craciun 2019

E noiembrie si am inceput pregatirile pentru poate cea mai frumoasa sarbatoare din an. Ca de fiecare data, va venim in ajutor cu idei de cadouri pentru cei dragi, familie, prieteni sau pentru partenerii de afaceri, angajati sau colaboratori. 


Read More

Cadouri pentru nunta exclusiviste
Suntem in plin sezon de nunti si multi viitori invitati se intreaba care ar fi cadoul cel mai potrivit pentru nunta sau cununia civila a celor mai buni prieteni. De aici ne-a venit ideea de a va prezenta cele mai cerute cadouri de nunta la noi, la My House dar si trendurile internationale in materie de astfel de cadouri.
Read More

Idei de decor pentru masa de Paste, de la Villeroy & Boch
Ca in fiecare an, designerii Villeroy & Boch vin cu noi sugestii de aranjare a mesei de Sarbatoare. Pentru 2019, casa germana va propune un decor cat mai apropiat de natura.
Read More

Noile colectii de Cadouri pentru Paste de la Rosenthal
Ca in fiecare an, decoratiunile si accesoriile pentru masa, din portelan fin Rosenthal, aduc bucurie si buna-dispozitie .
Read More

Ghidul My House de Cadouri pentru Craciun 2018
A mai trecut un an si usor, usor, ne pregatim de perioada frumoasa dar aglomerata a sarbatorilor mult asteptate. Ca in fiecare an, va venim in ajutor cu idei de cadouri pentru cei dragi, familie, prieteni sau pentru partenerii de afaceri, angajati sau colaboratori.
Read More

Ghidul My House de cadouri pentru botez din argint
Botezul, cea mai importanta taina crestina este si unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata bebelusului si a noii sale familii. Pentru ca multi invitati se intreaba ce cadou special sa ofere familiei, va propunem un scurt ghid cu cele mai alese cadouri de botez din argint sau agintate, ce fac parte din colectiile casei franceze Christofle, maestru al prelucrarii argintului cu o istorie de peste 180 de ani.
Read More
Sorteaza dupa:
Arata:
Loading...