Noile colectii de Cadouri pentru Paste de la Rosenthal
Ca in fiecare an, decoratiunile si accesoriile pentru masa, din portelan fin Rosenthal, aduc bucurie si buna-dispozitie .
Read More

Ghidul My House de Cadouri pentru Craciun 2018
A mai trecut un an si usor, usor, ne pregatim de perioada frumoasa dar aglomerata a sarbatorilor mult asteptate. Ca in fiecare an, va venim in ajutor cu idei de cadouri pentru cei dragi, familie, prieteni sau pentru partenerii de afaceri, angajati sau colaboratori.
Read More

Ghidul My House de cadouri pentru botez din argint
Botezul, cea mai importanta taina crestina este si unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata bebelusului si a noii sale familii. Pentru ca multi invitati se intreaba ce cadou special sa ofere familiei, va propunem un scurt ghid cu cele mai alese cadouri de botez din argint sau agintate, ce fac parte din colectiile casei franceze Christofle, maestru al prelucrarii argintului cu o istorie de peste 180 de ani.
Read More

Springtime: noua colectie de cadouri pentru Paste de la Rosenthal
Anul acesta Rosenthal Hutschenreuther suprinde cu o colectie de cadouri pentru Paste extrem de originala, diferita de toate celelalte de pana acum.
Read More

Rosenthal Sanssouci, un serviciu de masa regal
Cand Frederic cel Mare al Prusiei a cerut sa i se construiasca Sanssouci, noul sau castel, la Potsdam, a cerut si un serviciu de masa special pentru aceasta noua resedinta.
Read More

Idei de aranjare a mesei de Craciun cu Rosenthal si Versace
Se apropie sarbatorile de iarna, poate cel mai frumos moment al anului. Daca aveti invitati la masa anul acesta, v-am pregatit cateva sugestii de decorare a mesei de Craciun.
Read More
Sorteaza dupa:
Arata:
Loading...