Divizia B2B a casei Villeroy & Boch vine in intampinarea companiilor in cautare de cadouri personalizate pentru partenerii de afaceri, clienti, colaboratori sau angajati.

La cerere, obiectele din portelan sau cristal Villeroy & Boch ce fac parte din cele mai apreciate colectii pot fi personalizate cu logo-ul companiei si daruite in semn de recunostinta colaboratorilor sau angajatilor, cu ocazia sarbatorilor sau a evenimentelor importante din viata companiei.

Cani pentru cafea, seturi de pahare, obiecte decorative sau accesorii pentru masa fac toate parte din oferta casei germane ce pot fi personalizate cu logo-ul organizatiei sau companiei dumneavoastra. Personalizarea se poate face atat pe exteriorul obiectului cat si pe interiorul acestuia.

In cadrul comenzii pot fi pesonalizate si cutiile de cadou, se pot folosi cutiile clientilor sau se pot adauga produse ale clientilor in cutii.Avand in vedere regimul special al unei astfel de comenzi, va rugam sa plasati comenzile cu cel putin 2 luni inainte de evenimentul dumneavoastra.

Pentru o cerere de oferta va rugam sa va adresati departamentului nostru B2B - Dna Sanda Dorobantu, la telefon: 0723.224.539 sau pe adresa de e-mail sanda.dorobantu@myhousecult.ro