Anul acesta Rosenthal Hutschenreuther suprinde cu o colectie de cadouri pentru Paste extrem de originala, diferita de toate celelalte de pana acum

.

Intitulata sugestiv "Springtime", noua colectie ne aduce la masa de sarbatoare iepurasi jucausi, buline vesele polka dots si culori pastelate de primavara cu un usor iz vintage.

Fie ca optati pentru o singura nuanta sau alegeti toate cele 4 culori principale ale colectiei, Springtime promite sa aduca voie buna la masa de primavara. Iar modelul polka dots ce se regaseste pe majoritatea pieselor va captiva privitorul cu aerul sau shabby-chic contemporan.

Nuante de pastel pudrat se imbina armonios cu maro-urile taupe, o culoare extrem de in voga de cativa ani aflata la granita dintre maro si gri, pentru a alcatui un look perfect coordonat, in timp ce desenele florale delicate se intrepatrund cu siluetele iepurasilor pentru a da o impresie generala de armonie.

Colectia cuprinde oua decorative sau figurine in forma de pasare, din portelan, ce pot fi prezentate intr-un bol sau fructiera sau atarnate intr-un mic aranjament floral, cescute de cappuccino sau espresso, vaze, doze cu capac, suporturi pentru oua, etajera si servetele care se asorteaza perfect cu restul obiectelor.

Va invitam sa descoperiti colectia pentru Paste de la Rosenthal Hutschenreuther aici.