Momente speciale de savurare a ceaiului.

Fie ca e vorba de un mic-dejun luat in pat, de savurarea ceaiului dupa-masa sau de o masa frugala la ceas de seara, noua colectie Rose Cottage din portelan Villeroy & Boch transforma fiecare moment intr-un adevarat rasfat senzorial. Diferitele suporturi pentru lumanare disponibile in cadrul colectiei asigura atmosfera romantica.

Idei de cadou inspirate

Numeroasele piese din portelan ce au ca punct comun modelul trandafirului roz alcatuiesc nu doar o colectie completa de accesorii pentru servirea ceaiului ci reprezinta si o sursa minunata de idei de cadouri. Rose cottage a fost creata pentru iubitorii ceaiului dar si pentru pentru admiratorii stilului nostalgic sau country, care vor sa se inconjoare de obiecte frumoase. Fiecare piesa este ambalata cu grija intr-o cutie de cadou speciala.

Un model ce inspira bucuria de a trai

Melanjul intre petalele roz de trandafir si elementele pastelate delicat redate pe portelanul fin Villeroy & Boch celebreaza viata si bucuria de a trai. Iar acest lucru transforma fiecare piesa, de la ceainic la suportul pentru ou intr-un obiect decorativ de sine statator, si fiecare aranjament intr-un cadru romantic.

Colectia Rose Cottage este disponibila si in Romania la magazinul My House - The Art of Living, Calea Dorobantilor 168, sector 1, Bucuresti. Va stam la dispozitie pentru mai multe detalii la numerele de telefon 021.231.65.15/ 0723 224 539 sau pe e-mail la office@myhousecult.ro