E noiembrie si am inceput pregatirile pentru poate cea mai frumoasa sarbatoare din an. Ca de fiecare data, va venim in ajutor cu idei de cadouri pentru cei dragi, familie, prieteni sau pentru partenerii de afaceri, angajati sau colaboratori. 

Incepem ghidul nostru de cadouri cu noua colectie pentru Craciun de la Villeroy & Boch in editie limitata 2019. Cu decor clasic de Craciun, decoratiunile si accesoriile pentru masa, din portelan de cea mai buna calitate toate ambalate in cutii speciale ii vor incanta pe amatorii Craciunului clasic dar si pe cei mici. Printre vedetele colectiei se numara platourile pentru prajituri, decoratiunile pentru brad sau cutiile muzicale. Descoperiti colectia completa aici 

Pentru doamne, va propunem linia de bijuterii LALIQUE, piese speciale din argint aurit si cristal lucrat manual in atelierele casei franceze, sinonima cu luxul la nivel mondial. Rene Lalique, supranumit "Sculptorul luminii" , este artistul care a provocat prin creatiile sale o adevarata revolutie in domeniul bijuteriilor. Debutand in anul 1885, el este creatorul faimoaselor bijuterii Art Nouveau, adevarate capodopere disputate astazi de catre muzee si colectionari din intreaga lume. Descoperiti selectia noastra completa de cadouri de Craciun pentru doamne pe site-ul nostru aici.

Am ales pentru domni linia de accesorii pentru bar din cristal lucrat manual si elemente argintate Christofle Paris. Fondata la mijlocul secolului al 19-lea, casa Christofle s-a impus inca de la inceput ca leader de necontestat in prelucrarea argintului. Furnizorul oficial al casei regale a Frantei incepand cu Louis Philippe si continuand cu Napoleon al III-lea, Christofle a stiut mereu sa inoveze, insufland fiecarei epoci un nou standard al luxului. Descoperiti selectia noastra completa de cadouri de Craciun pentru domni la showroom-ul nostru din Calea Dorobantilor 168 si online, aici.

Cadouri de lux pentru domni Craciun 2019

Pentru colaboratori va propunem colectia Christmas Carols de la Rosenthal Hutschenreuther. Cani pentru birou, platouri, decoratiuni de brad si cutii muzicale se regasesc toate in noua colectie pentru Craciun din portelan fin Rosenthal. Mai multe detalii la showroom si pe site-ul nostru, aici.

Cadouri de lux Craciun 2019