Primavara e CULOARE. Natura se reintoarce la viata odata cu primele semne ale primaverii. De ce sa nu aducem explozia de culori si la masa ? Portelan cu design floral si nuante pastel delicate fac parca sa infloreasca orice aranjament al mesei. Perne colorate, servete si vaze adauga accente vesele si va transforma masa intr-un peisaj colorat de primavera. Bucurati-va de cel mai frumos moment al anului!

E primavara! Sarbatoriti reintoarcerea primaverii cu noi decoruri pentru masa dumneavoastra.

Designerii Villeroy & Boch va dau cateva ponturi pentru decorul perfect al meselor luate in familie, primavara.

Niciun aranjament al mesei nu ar trebui sa fie fara flori, primavara. Incercati aceasta idee a designerilor Villeroy & Boch: o ploaie de flori ce atarna din tavan, deasupra mesei.  Puteti incerca sa plasati  orizontal de-a lungul mesei o tulpina subtire de bambus, de care sa legati, in dreptul fiecarei farfuri  flori cu tulpina lunga. Toti invitatii vor ramane surprinsi de noul dumneavoastra aranjament.

Farfurii colorate in combinatii indraznete

Distrati-va mixand si potrivind culorile! Combinati setul Mariefleur cu Rose Cottage, spre exemplu, pentru a lumina atmosfera mesei.  Plasati flori proaspat taiate printre farfurii pentru un look spontan, “neglijent”. Si de ce nu, folositi frunze mari de palmier in loc de farfuriile mari, de prezentare, peste care suprapuneti farfuriile pentru aperitiv si felul principal. Aceasta mica schimbare va adauga contrast veselei colorate.  Nu va limitati imaginatia!

Serviciile de masa si accesoriile din portelan Villeroy & Boch sunt disponibile la My House - The Art of Living, Calea Dorobantilor 168, sau online, pe www.myhousecult.ro - la sectiunea Villeroy & Boch. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta telefonic la nr.021.231.65.15 sau prin e-mail la office@myhousecult.ro