Casa Villeroy & Boch surprinde din nou cu un proiect extrem de original, menit sa aduca in sfera modei cele mai indragite colectii de portelan de lux.

Pentru noul numar al revistei Friends, publicatie trimestriala ce prezinta colectiile casei germane, designerii Villeroy & Boch i-au propus creatoarei de palarii Fiona Bennett o colaborare inedita, in cadrul careia Fiona si-a imaginat o colectie de palarii in care a folosit obiecte decorative si piese din serviciile de masa sau de cafea din portelan Villeroy & Boch. Rezultatul a fost unul surprinzator, iar imaginile vorbesc de la sine.

Intrebata de colectia sa pentru Villeroy & Boch, artista de origine britanica a spus “ Imi doresc ca persoana care imi poarta creatiile sa spuna o poveste cu acea palarie – a sa, sau a altcuiva. Sursa mea de inspiratie? Intotdeauna oamenii. Povestea, expresia fetei, gesturile, postura, forma capului, spiritul”.

Fiona Bennet s-a nascut in Anglia, tara in care, in fiecare an, celebra cursa de cai de la Ascot este si locul in care sunt prezentate cele mai spectaculoase modele de palarii. Dupa ce s-a stabilit la Berlin, in anii '70, artista a cucerit lumea designului de palarii ca nimeni alta – nu doar la Berlin dar si in restul lumii. Palariie sale au ajuns pana la Hollywood, fiind purtate de nume sonore precum Brad Pitt, Ashton Kutcher sau Katie Holmes. Creatiile Fionei lucrate manual variaza de la modele clasice, ce pot fi purtate zi de zi la modele unice care intregesc tinutele din paginile revistei de moda Vogue sau a celor prezentate la show-urile televizate din intreaga lume.

Va invitam sa descoperiti colectiile Villeroy & Boch la showroom-ul nostru din Calea Dorobantilor 168, si online pe www.myhousecult.ro - Brand Villeroy & Boch. 

 

Sursa: Revista Friends, Villeroy & Boch - https://friends.villeroy-boch.com/experience/porcelain-couture.html