Confidentialitate

SC My House Incorporated Brands SRL  in calitate de autor, proprietar, administrator al magazinului online www.myhousecult.ro, denumita in continuare My House respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de cumparaturi on-line.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, My House are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

My House obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.myhousecult.ro, prin efectuarea de cumparaturi online sau la showroom, prin completarea formularelor in vederea obtinerii cardurilor de fidelitate sau a gift voucherelor asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

· dreptul la informare (art.12)
· dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
· dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
· dreptul de opozitie (art.15);
· dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
· dreptul de a se adresa justitiei (art.18).


Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de My House in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: My House - Calea Dorobantilor 168, sector 1 Bucuresti, Departamentul Marketing.

SCOPUL COLECTARII DATELOR:

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, My House le poate utiliza in urmatoarele scopuri :

· facturarea produselor comandate de catre dumneavoastra;

· livrarea acestora

· eliberarea cardului de fidelitate

· inscrierea in programul de fidelizare My House Club

· eliberarea Gift Voucher-ului

· transmiterea de oferte, mesaje publicitare si de marketing

· informatii despre promotii prin posta, e-mail sau SMS

My House poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale SC My House Incorporated Brands SRL si ale site-ului www.myhousecult.ro, actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cand My House este solicitata sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

COLECTAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.

UTILIZAREA DATELOR STATISTICE SI A DATELOR ANONIME

SC My House Incorporated Brands SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

· realizarii de rapoarte / analize;
· realizarii de informari in scopuri proprii;

 

Loading...