Etajera portelan - Brillance Fleurs Sauvages

Fii primul care evalueaza acest produs.

In stoc

630,00 RON 137

Cant:
Descriere produs

Din portelan Rosenthal Premium Bone China


Diametru platouri: 33 si 28 cm


Rosenthal - Frumusete si perfectiune la cele mai inalte standarde

Numele insusi s-ar putea traduce prin design contemporan si arta atat in ceea ce priveste portelanul si cristalul cat si in multe alte directii adiacente. Rosenthal inseamna lux, mod de viata si un sentiment estetic special – pentru produse fara de care cultura sofisticata a decorarii mesei si designul interior contemporan nu ar fi aceleasi.

Traditia impletita cu un stil avantgardist reprezinta principiul ce sta la baza companiei numarul 1 mondial. Experienta acumulata in decursul a peste 125 de ani, dorinta continua de a inova alaturi de stransa colaborare cu designeri, arhitecti si artisti, recunoscuti in intreaga lume garanteaza succesul viziunii acestei companii unice. 

Cele mai inalte standarde de calitate

Fondatorul companiei germane, Philipp Rosenthal,  s-a axat inca de la inceput pe cele mai inalte standarde de calitate obtindand astfel o pozitie privilegiata pe piata pentru produsele companiei sale. Primele produse si seturi de masa sunt caracterizate printr-un portelan extrem de subtire, forme complicate si decoruri bogate , pictate manual. Vaze valoroase stau si astazi alaturi de seturi pentru masa elegante si numeroase accesorii decorative in arhivele companiei . In concordanta cu moda perioadei respective, design-ul de sfarsit de secol era dominat de epocile timpurii, in special perioadele baroc si rococo. Principalele seturi pentru masa Rosenthal designate in aceasta perioada sunt « Louis XIV » si « Louis XVI », « Empire », « Sanssouci » si « Monbijou ».

Toate obiectele din portelan sau cristal Rosenthal sunt produse in Germania. 

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Etajera portelan - Brillance Fleurs Sauvages

Cum evaluezi acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Pret
Valuare
Loading...