Informatii livrare

1. LIVRAREA DUMNEAVOASTRA

Comanda dumneavoastra este procesata si livrata in termen de 24 pana la 48 de ore, in functie de disponibilitatea produselor respective si de ora la care a fost plasata comanda.

Va vom anunta prin e-mail in ziua plasarii comenzii daca produsele nu se afla in acel moment in stoc dar si cand acestea vor deveni disponibile.

Livrarea este gratuita atat in Bucuresti cat si in tara, pentru comenzi ce depasesc 1.000 de lei.

2. MODALITATI DE LIVRARE

My House efectueaza livrari in tara prin intermediul Fan Curier. In Bucuresti, livrarea se realizeaza atat prin curier cat si prin resurse proprii.

Puteti alege locatia unde se va face livrarea ( acasa, la birou sau, in cazul unui cadou, direct la destinatarul acestuia).

Pentru livrarile de cadouri in Bucuresti, puteti opta pentru o felicitare si/sau buchet de flori, costul acestora fiind gratuit la comenzi ce depasesc 2500 de lei.

La primirea coletului, va rugam sa verificati integritatea ambalajului si a continutului, precum si existenta facturii fiscale. Acest document este inclus in buzunarul de plastic aplicat pe pachet.

In cazul in care observati nereguli, va rugam sa semnalati in scris acest lucru, pe biletul de livrare al agentului Fancurier si sa contactati departamentul nostru de Relatii cu Clientii la 0723.456.789, de luni pana vineri intre 10-20; sambata : 10-17.

 

3. LIVRAREA PRODUSELOR
Veti primi produsele comandate in ambalajul original al producatorului, acestea fiind asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

4. COSTURI DE LIVRARE

Transportul in Bucuresti:
Colete: 14,60 lei + TVA pentru primul kg./destinatie, 1,20 lei + TVA pentru fiecare kilogram suplimentar.

Transport in tara:
Colete : 18,20 lei + TVA pentru primul kg./destinatie, 1.20 lei + TVA pentru fiecare kilogram suplimentar. Va rugam sa verificati lista cu traseele Fan Courier.

5. CONDITII SPECIALE

In cazul in care nu veti fi gasit la adresa mentionata, la data si ora stabilite pentru livrare, compania de curierat va mai face 2 incercari de livrare fara alte taxe suplimentare. In cazul in care la toate cele 3 incercari de livrare nu ati fost gasit, comanda se anuleaza. In cazul in care ati facut plata in contul nostru pentru produsele comandate dupa cele 3 incercari de livrare veti plati o taxa suplimentara de depozitare din partea firmei de curierat.

In procesul de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un membru al echipei de vanzari My House va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

 

Loading...