Lista de casatorie la My House - The Art of Living

Se apropie unul dintre cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra de cuplu, prilej cu care veti primi foarte multe cadouri. Dar sunt ele oare exact ce va doreati sau ce aveati nevoie?

Pentru a va asigura ca la nunta dumneavoastra veti primi toate cadourile la care ati visat, va propunem sa deschideti o Lista de casatorie, pentru a le indica invitatilor exact ce doriti sa primiti.

Iata ce presupune Lista de casatorie la My House:

Pasul 1: Ne faceti o vizita la showroom si alegeti produsele pe care doriti sa le includeti in Lista. Consilierii nostri specializati va vor crea Lista de casatorie atat la showroom cat si online. In urma deschiderii listei online, veti primi un nume de utilizator si o parola.

Pasul 2: Va anuntati invitatii de existenta listei. O puteti face automat, in contul dumneavoastra de pe site-ul nostru, www.myhousecult.ro, incluzand adresele de e-mail si partajand lista dumneavoastra. Invitatii vor primi prin e-mail o felicitare in care sunt anuntati de Lista de casatorie si de modalitatea de a o accesa.

In continuare, invitatii au doua optiuni: pot achizitiona produse din lista dumneavoastra, atat la showroom cat si online sau pot contribui cu sume de bani, in schimbul carora echipa noastra le va elibera vouchere pe care vi le pot darui, in cazul in care doresc, in timpul evenimentului.

Cadoul nostru pentru dumneavoastra?

  • O selectie exclusivista de obiecte decorative si accesorii pentru masa de la cele mai cunoscute branduri din domeniu, furnizori ai caselor regale din intreaga lume: Rosenthal, Hermes, Versace, Christofle, Lalique, Robbe & Berking, Villeroy & Boch si WMF.
  • Consilieri specializati, ce va vor tine permanent la curent privind Lista dumneavoastra, cadourile achizitionate sau sumele depuse de catre invitati.
  • Ambalajul exclusivist si livrarea gratuita a produselor, oriunde in tara.


 

Loading...