Lumânăre parfumate în cristal transparent, ceruita, 750 gr. LALIQUE VOYAGE DE PARFUMEUR, FORET 2016

Fii primul care evalueaza acest produs.

Stoc epuizat

4.000,00 RON 870
Descriere produs

Lumânări parfumate în cristal transparent, ceruita, 750 gr. LALIQUE VOYAGE DE PARFUMEUR, FORET 2016, lucrata manual in Franta.


Lumânări parfumate în cristal transparent, ceruita, LALIQUE
Inaltime: 16 cm
Diametru: 14,8 cm
Greutate: 2,88 kg.


Lumânare parfumată 750 g, FORET 2016.


Timp de ardere: aproximativ 80 de ore, Ceara alba.


Când rămâne doar o cantitate mică de ceară în recipientul de cristal, aceasta poate fi folosită ca vază după îndepărtarea cearii rămase.


Ambalata in cutie de cadou.


Lalique - O mostenire culturala si istorica

 Rene Lalique, supranumit "Sculptorul luminii" , este artistul care a provocat prin creatiile sale o adevarata revolutie in domeniul bijuteriilor. Debutand in anul 1885, el este creatorul faimoaselor bijuterii Art Nouveau, adevarate capodopere disputate astazi de catre muzee si colectionari din intreaga lume.

Prima si principala pasiune a bijutierului francez a fost natura. Gratie curiozitatii sale innascute, el i-a urmarit cele mai fine detalii, folosind in crearea bijuteriilor sale toate resursele decorative pe care flora si fauna i le puteau oferi. Accesoriile sale unice, bijuteriile legendare si statuetele din cristal reprezinta toate marca inconfundabila Lalique.

 Cristalul - componenta principala a bijuteriei- este cel care ii confera acesteia puritatea, transparenta si luminozitatea. Totodata, cristalul este cel care face o piesa de bijuterie pretioasa si prestigioasa.

 Creatiile Lalique pot fi admirate astazi in cadrul Metropolitan Museum of Art de la New York, Musée des Arts Decoratifs - Paris, Virginia Museum of Fine Arts - Richmond, The Hermitage Museum - St Petersburg sau MoMA- Tokyo.

 Toate obiectele si bijuteriile din cristal Lalique sunt lucrate manual, in Franta. 

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Lumânăre parfumate în cristal transparent, ceruita, 750 gr. LALIQUE VOYAGE DE PARFUMEUR, FORET 2016

Cum evaluezi acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Pret
Valuare
Loading...