Malmaison - Rama foto 13 X 18 cm

Fii primul care evalueaza acest produs.

In stoc

1.350,00 RON 293

Cant:
Descriere produs

Argintata Christofle

Design: Studio Christofle


Dimensiuni disponibile:


10 x 15  cm, 13 x 18 cm, 18 x 24 cm


Rama foto 13 X 18 cm:
CHRISTOFLE - Simbol al luxului si al elegantei de peste 180 de ani

Fondata la mijlocul secolului al 19-lea, casa Christofle s-a impus inca de la inceput ca leader de necontestat in prelucrarea argintului. Furnizorul oficial al casei regale a Frantei incepand cu Louis Philippe si continuand cu Napoleon al III-lea,Christofle a stiut mereu sa inoveze, insufland fiecarei epoci un nou standard al luxului.

Astazi, piesele semnate Christofle innobileaza mesele imparatilor, printilor si ale celor mai inalti demnitari din intreaga lume, in palate ( Elysees- resedinta actuala a presedintelui Frantei), vase de croaziera si hoteluri de lux ( Ritz, Savoy, Carlton), iahturi personale sau trenuri celebre precum Trans-Siberian sau Orient Express.

O prezenta activa si un martor privilegiat al evolutiei gusturilor, al obiceiurilor si al traditiilor, Christofle si-a vazut mereu  numele asociat cu cele mai importante tendinte in design, cu artistii cei mai inovatori, precum Man Ray sau Jean Cocteau, cu arhitecti de avangarda precum Gio Ponti si cu modelatori modernisti ai argintului, precum Andrée Putman, Martin Szekely sau Ora Ito.

Pentru iubitorii de frumos, capodoperele Christofle create de-a lungul vremii pot fi admirate si in cadrul muzeului Bouilhet – Christofle Paris, ce gazduieste astazi peste 2000 de  creatii de exceptie  ale unei case ajunsa la cea de-a 6-a generatie.

Toate obiectele si bijuteriile din argint sau argintate Christofle  sunt lucrate manual, in Franta. 

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Malmaison - Rama foto 13 X 18 cm

Cum evaluezi acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Pret
Valuare
Loading...