Masa cafea - Masque de Femme

Fii primul care evalueaza acest produs.

In curand in stoc

143.060,00 RON 31100

Cant:
Descriere produs

Masa cafea din cristal lucrat manual LALIQUE abanons, lac negru si otel slefuit.


Editie numerotata


Design: Lady Tina Green & Pietro Mingarelli


Dimensiuni: 


Inaltime: 45 cm
Lungime: 180 cm
Latime: 110 cm


LALIQUE MAISON

Intr-un spirit Art Déco, LALIQUE MAISON s-a născut din colaborarea extraordinară dintre celebrul maestru al cristalui și designerii de renume internațional  Lady Tina Green și Pietro Migarelli care au creat această colecție unică. Piesele ce au rezultat vor înnobila cu siguranță orice spațiu interior. Dacă diversele tendințe creionează universuri  variate, prezența mereu atemporala a fiecărui obiect LALIQUE reconciliază aceste stiluri, aducand o notă de calm și  distincție.

Inspirată din motivele extrem de originale ce îl caracterizează pe René Lalique, creatorul bijuteriei Art Nouveau, colecția reunește piese de mobilier și acesorii decorative de lux, realizate manual. Fiecare piesă  este numerotată și însoțită de un certificat de autenticitate din partea casei LALIQUE.

Panourile emblematice din cristal, precum “Raisins” înnobilează vitina, tăblia patului, lămpile sau noptierele. Realizat exclusiv manual de către cei mai mari meșteri-cristalieri ai Franței, cristalul de o puritate rar întâlnită se integrează perfect în această colecție, la fel de rafinată pe cât este de inspirată. Asociat armonios cu formele grafice, acesta captează lumina, antrenând privirea în profunzimea sa și spiritul în a sa poezie.

Pleduri din cașmir  și perne brodate manual cu  perle de cristal redau motivele reprezentative ale creatorului Lalique precum  “Hirondelles”, “Coutard” sau “Masque de Femme” și formează o colecție de lenjerie și accesorii de un rafinament  tipic franțuzesc.

Creațiile sublime imaginate de Lady Tina Green alături de Pietro Mingarelli au putut prinde viață numai grație talentului celor mai buni meșteri artizani ai Franței și ai Italiei si al savoir-faire-ului de cel mai înalt nivel al specialiștilor în cristal care fac din semnătura LALIQUE  o garanție a autenticității, a luxului și a excelentei, respectat și admirat de către adevărații  cunoscători în întreagă lume.

 

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Masa cafea - Masque de Femme

Cum evaluezi acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Pret
Valuare
Loading...