Preturi si plata

Stimati clienti,

Pe perioada pandemiei de COVID-19, derularea comenzilor nu a suferit modificari. Showroom-ul nostru este deschis dar livram comenzile dumneavoastra in Bucuresti chiar si in aceeasi zi, maxim 24 de ore, prin Fancurier sau mijloace proprii si oriunde in tara, prin Fancurier, in 24 sau 48 de ore. Angajatii care proceseaza comenzile folosesc masti de protectie si manusi si dezinfecteaza zilnic suprafetele de lucru, pentru un plus de siguranta si o reducere a riscurilor. 

Preturile de pe site-ul nostru sunt in LEI cu TVA 24% inclus.

Preturile produselor se pot modifica in timp in functie de noile liste de preturi primite anual de la partenerii nostri externi. Eventualele modificari de pret nu vor afecta comanda dumneavoastra odata ce aceasta a fost confirmata de catre echipa noastra de vanzari.

In cazul in care pretul la care ati comandat un anumit produs este in realitate mai mic decat cel care apare pe site ( datorita unor promotii temporare din magazin), va vom informa despre acest aspect atunci cand va procesam comanda iar dumneavoastra veti beneficia, binenteles, de promotie.

Plata pentru produsele comandate se face atat numerar, la primirea coletului prin Fancurier, pentru sume ce nu depasesc 2500 de lei, cat si prin transfer bancar.

Daca alegeti sa ridicati produsul din magazinul nostru situat in Bucuresti, Calea Dorobantilor 168, puteti achita numerar sau cu card de credit/debit - Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Tichete Cadou, sau, in prealabil, prin OP.

In cazul in care ati primit un Voucher Cadou de o anumita suma, puteti comanda produse de pe site-ul nostru in contul acestuia daca, in prealabil, ne trimiteti copia lui pe e-mail ( la office@myhousecult.ro) sau puteti veni la showroom pentru a vi le alege direct din magazin, insotit de Voucherul in original.

 

Loading...