Prezentare

My House - The Art of Living este primul magazin deschis in Romania pe segmentul Decoratiuni si Servicii masa de lux, in anul 1998. De atunci, suntem onorati sa reprezentam in tara noastra cele mai cunoscute case de lux din domeniul „Art de la table", furnizori ai caselor regale din intreaga lume : Hermès, Rosenthal, Versace,  Villeroy&Boch, Wedgwood, Waterford si Royal Albert, Lalique, Christofle, Robbe&Berking, Moser, Saint Louis, Puiforcat, sau portelanul de Limoges Haviland, furnizor al casei prezidentiale a Frantei si a Statelor Unite ale Americii.

Produsele pe care le gasiti la My House sunt obiecte decorative ce poarta semnatura unor designeri renumiti precum Walter Gropius, Marcello Morandini, Gianni si Donatella Versace, Hundertwasser, Marcel Wanders, Andy Warhol, Andree Putman, Patricia Urquiola, Rene Lalique sau Zaha Hadid.

Servicii de masa, ceai si cafea din portelan fin, aurit sau platinat, pictate manual, seturi de tacamuri din argint, argintate sau din inox, statuete si figurine din cristal suflat si slefuit manual, linia de bijuterii Lalique si Christofle, sau accesorii pentru bucatarie si bar - sunt toate sub acelasi acoperis, la My House. Exista si posibilitatea de a personaliza obiectele cu o monograma, citat etc , pentru a le transforma in ceva cu adevarat unic.

De asemenea, pentru evenimentele speciale din viata dumneavoastra, puteti deschide la noi o Lista de Cadouri sau o Lista de Casatorie. Echipa noastra va sta la dispozitie atat la showroom cat si online, pe pagina special dedicata Listei de Casatorie, pentru a va asista si sfatui in alegerea obiectelor la care ati visat.

Pentru clientii B2B, divizia Corporate a magazinului nostru va propune cadouri exclusiviste si personalizabile prin gravare pentru partenerii dumneavoastra de afaceri, atat in preajma marilor sarbatori religioase cat si pe parcursul anului, pentru a marca evenimentele importante din viata companiei dumneavoastra.

Cadoul nostru pentru dumneavoastra:

  • Ambalajul exclusivist
  • Livrarea gratuita , alaturi de o felicitare de lux si flori
  • Gift voucher
  • Rezervare cumparaturi, prin telefon
  • Vanzari private
  • Shopping assistant
  • Consiliere din partea echipei noastre de designeri, in ceea ce priveste amenajarea interioara ulterioara.
  • Personalizarea obiectelor prin gravare

Va asteptam la My House pentru a a intra in universul "Art de la Table" de lux, intr-o atmosfera eleganta si rafinata.
Loading...