Tacamuri argint masiv pentru 6 persoane Rosenmuster

Fii primul care evalueaza acest produs.

Stoc epuizat

20.390,00 RON 4433
Descriere produs

Din argint masiv Robbe&Berking, lucrate manual


24 piese pentru 6 persoane


Compus din: 6 linguri, 6 cutite, 6 furculite, 6 lingurite


Robbe&Berking- 150 de ani de traditie in prelucrarea argintului

Robbe&Berking este o companie cu o lunga si remarcabila istorie ce dateaza inca din anul 1874. Din generatie in generatie, maestrii argintari germani au continuat sa perfectioneze prelucrarea argintului atingand astazi cel mai inalt nivel in domeniu. Astfel, procedeul si talentul primilor maestrii raman vii si in colectiile actuale, fie ele clasice sau moderne.

Tacamurile si obiectele decorative argintate sau din argint 925 ce poarta emblema Robbe&Berking sunt apreciate de catre expertii si entuziastii din intreaga lume, fiind considerate adevarate capodopere ale artei prelucrarii argintului.

Acesta este si motivul pentru care unii dintre cei mai inalti demnitari si case regale din lume le-au ales:  palatul regelui Iordaniei, rezidentele lui Aka Khan, cancelariile federale de la Kremlin si Berlin – pentru a da doar cateva exemple.  Majestatea Sa, Sheikh Mohammed bid Rahid al Maktoum a ales sa isi echipeze iahtul personal – Dubai, cel mai mare iaht privat cu motor din lume, la ora actuala – cu tacamuri Robbe&Berking din argint masiv.

Toate seturile de tacamuri si obiectele decorative Robbe & Berking sunt produse in Germania.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Tacamuri argint masiv pentru 6 persoane Rosenmuster

Cum evaluezi acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Pret
Valuare
Loading...