Pahare din cristal - Arabesque

Fii primul care evalueaza acest produs.

La comanda

2.736,00 RON 595

Cant:
Descriere produs

Din cristal Rosenthal Versace


Design: Donatella Versace


Dimensiuni disponibile:


Pahar whisky large 
Capacitate: 520 ml


Pahar whisky small 
Capacitate: 315 ml


Pahar longdrink
Capacitate: 475 ml


*Paharele sunt ambalate individual in cutie de cadouArabesque set 6 pahare longdrink:

Rosenthal - Frumusete si perfectiune la cele mai inalte standarde

Rosenthal inseamna lux, mod de viata si un sentiment estetic aparte – pentru produse fara de care cultura sofisticata a decorarii mesei si designul interior contemporan nu ar mai fi aceleasi. Experienta acumulata in decursul a peste 125 de ani de manufactura, dorinta continua  de a inova alaturi de stransa colaborare cu designeri, arhitecti si  artisti, recunoscuti in intreaga lume garanteaza succesul viziunii  acestei companii unice.

Rosenthal meets Versace

Forma pentru serviciu de masa  extrem de artistica « Mythos » creata de catre Paul Wunderlich, in anul 1993, a jucat un rol foarte important. A fost ca si cum acest design delicat si elegant, cu manarele sale sub forma de aripi a fost creat special pentru un decor extravagant.  Astfel « Mythos » a devenit  forma  de baza a ulterioarelor decoruri pline de imaginatie create de catre celebrul designer de moda italian Gianni Versace.

Un stil de viata unic a aparut astfel in ultimii 10 ani din acest parteneriat ce poarta numele « Rosenthal meets Versace », cel de-al treilea brand Rosenthal. Elementele stilistice de baza ale acestei colectii exclusiviste sunt capul Medusei , ce provine din epoca Greciei Antice, clasica meandra ( linie serpuita) , modelul arabesque alaturi de culori extrem de expresive cuplate cu aur de inalta calitate. In ultimii ani, Donatella Versace, sora regretatului designer a fost cea care a continuat cu succes parteneriatului cu Rosenthal

Toate obiectele decorative, serviciile de masa din portelan si paharele din cristal Rosenthal Classic, Studio Line si Versace sunt produse in Germania, la Selb. 

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Pahare din cristal - Arabesque

Cum evaluezi acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Pret
Valuare
Loading...